Torsdag 23/2-12

Hejsanhejsan!

Har haft en ledig dag idag, ganska skönt faktiskt. Plockade och grejade lite hemma på morgonen och sedan åkte jag ner på stan med Gonzan, vi åt lunch på Tant Anci och Fröken Sara, de har supergod sallad och himmelskt te! Satt där ett bra tag tills vi åkte hem till henne ett tag. Hon skulle åka och träna på friskis så jag bestämde mig för att följa med, ett medelpass blev det, alltid skönt med llite träning.
Skulle ju åka och kolla på en bil nu ikväll men den idioten hade redan sålt den... försökte ringa men han tröck bort och skickade sedan ett sms och sa att han sålt den.. så himla dålig stil, ville verkligen ha den bilen. Blir så arg när man har bestämt att man ska komma och kolla också säljer han den innan man får chansen, PUCKO! Så nu är det bara att återuppta sökandet, förhoppningsvis hittar jag en ny snart.
Fick lönespecen idag, ganska dålig lön menmen, bara till att leva snålt nu då innan London! Det är förresten 2 månader kvar tills vi åker nu, kommer gå fort :D Annars så har älsklingen och jag bestämt att vi ska åka till Gotland i sommar, skulle egentligen bli Göteborg men Gotland lockar mig lite mer. Så det ska bli superhärligt! Har så mycket att se fram emot:
  • Vännäs 10e mars
  • Boda borg 3e april
  • London 23e april
  • Gotland v.26
  • Spanien v.35-36
  • Tatuering troligen i maj/juni
Det är bara några av alla händelser, KUNGÅR säger jag bara!

Onsdag 22/2-12

Hejsaaaan!

Det blev jobb för mig idag 12-20.30 och dagen har gått superbra! Stängde bistron idag igen och det gick snabbt och smidigt, det var till och med lite roligt.
Sen jag kom hem har jag duschat, gjort smoothie och nu ser jag på Criminal Minds. Imorgon ska jag inte jobba vad jag vet så ska väl ta och hitta på något, måste göra någon nytta här hemma också. På kvällen ska jag och Stefan åka och titta på en bil som jag kanske ska köpa :D en opel corsa-98 är det, hoppas den är något att ha :)
Haft en bra onsdag?

Tisdag 21/2-12

Hejhej!

Det blev inget kortpass för mig idag på jobbet, fick stanna och stänga istället vilket bara var bra för min del. Dagen har gått helt okej trots att vi inte hade några semlor att sälja där mitt på dagen, det löste sig! Fick lite ångest över att inte kunna sälja semlor på självaste Fettisdagen. Har ätit en själv faktiskt, personalen bjöds på det, gott var det!
Handlade lite när jag hade slutat och sedan kom älsklingen och hämtade mig. Har precis ätit litegrann och som vanligt så sitter jag och väntar på att Criminal Minds ska börja :) Har hällt upp ett glas med den nya lokan som kommit, hallon/persika, jättegod är den och en ny favorit för min del. Den känns lite somrig på något vis så den får mig att längta efter sommaren. Har ni smakat den? Gonzan vet att du har det ;) haha

Hoppas ni haft en bra dag!

Måndag 20/2-12

Hejsan!

Idag har jag jobbat hela långa dagen och mycket folk har det varit, skulle minst ha behövt en till i disken men det gick ju bra till slut. Tiden gick väldigt långsamt hela dagen också, vet inte varför. Och roligare än så har det inte varit idag!
Har intagit soffläge och väntar på att Criminal Minds ska börja 22.55 i vanlig ordning. Efter det ska jag sova, är så trött och slut efter att ha jobbat. Imorgon väntar 4 timmars jobb i bistron och då är det även fettisdagen :)
Hoppas ni haft en bra dag!

Smoothie och CSI

Det blev CSI NY och Miami istället, men jag gillar alla kriminalserier så! :) Just nu är det NY, sen börjar Miami. Till detta avnjuter jag en god smoothie och laddar för en lång dag på jobbet imorgon, ska vara i disken 11-20.
När programmen är slut ska jag gå och lägga mig, kanske inte ens orkar hålla mig vaken heller, får se... börjar bli ganska trött.


GOTT!

Godnatt.

what doesn't kill you makes you stronger

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
- Kelly Clarkson
Riktigt bra låt!



Söndag 19/2-12

Hallåhallå! :)
Det var nog tur att jag vilade i fredags så jag orkade jobba både igår och idag. Har visserligen snuva och rethosta kvar men det är på bättringsvägen. Igår var jag i bistron hela dagen till stängning, det gick superbra! Och idag skulle jag sitta i kassan men var i disken mest hela dagen då jag fick rethostattacker hela tiden...
Efter jobbet åkte jag till pappa och blev bjuden på semla, gott var det och det var även mysigt att umgås med familjen. Nu funderar jag på om jag ska se någonting på tvn, det är Criminal Minds Suspect Behaviour snart så det lär väl bli det!
Hoppas ni haft en bra helg! :)

Fredag 17/2-12

Hejsan!

Idag tänker jag inte gå utanför dörren trots att det är soligt, mår inge vidare och förkylningen blir bara värre. Orkade ta tag i disken iaf men många mer knop än så blir det inte idag. Nästan tur att jag inte fick jobba.
Nya avsnittet av min favoritserie The Vampire Diaries kom ut inatt så det första jag gjorde när jag vaknade var att se på det! Sååå spännande, vill se fortsättningen direkt men nä då måste man vänta en hel vecka!!! blir tokig! Ska ta och se på The secret circle som också kom ut inatt, den serien är också mycket bra, men inte lika som TVD. Har lite andra serier att ta igen avsnitt i så detta får väl bli en seriedag helt enkelt! :)
Ha en bra dag! :)

Torsdag 16/2-12

Hejhej!

Uscha vilken jobbig dag det varit. Vaknade upp med ett huvud tungt som sten, en näsa täppt som bara den och jätteont i halsen. Men ändå var jag tvungen att kliva upp och ringa comhem om ett ärende och sedan åka och jobba. Det gick sådär att jobba, kände mig mest klantig... kl 4 var det personalmöte till halv 7 och det var väl hyffsat trevligt. Gick igenom massa bra saker.
Har varit arg och mest deppig sen jag kom hem pga. lite saker men orkar inte bry mig just nu faktiskt. Tog ett bad för ett tag sen för jag kände mig så frusen. Nu är det soffhäng som gäller, massa bra på tvn ikväll, men främst väntar jag på criminal minds som börjar om typ 30 min. Det börjar bli en vana att se det på kvällarna nu! Just nu är det någon ny serie som heter The River, verkar sjukt läskig :o det är ju från skaparna av paranormal activity tror jag så.
Har fått en hemsk hosta också så tog hostmedicin nyss så får vi se om det hjälper, hoppas! :)
Hoppas ni haft en bra dag :) ♥

Kladdkaka och TV

Hallå där!

Lyckades jobba mina 5 timmar, gick helt okej för jag fick vara inne i disken ganska mycket. Stängningen gick också väldigt bra. Mår dock inge bra alls nu... Tyckte synd om mig själv när jag kom hem så då gjorde jag en kladdkaka. Har tryckt i mig en hel del nu så mår lite illa men gott var det. Ligger i soffan nu och väntar på att klockan ska bli 22.55 då Criminal Minds börjar, kollar på Grammy awards tills dess!
Imorgon ska jag också jobba i 3 timmar och sedan är det möte i 2½ timme också, ska väl gå bra hoppas jag. Börjar inte förrän 12.45 så får massa sovmorgon! Det är bra så kan jag vila upp mig lite så jag orkar med dagen. Det jobbigaste med att vara förkyld är att man inte kan träna, och det kan vara svårt att komma igång igen när man blivit frisk. Hatar att vara utan träning... men får se till att tvinga mig tillbaka till gymmet sen!
Nu ska jag fortsätta kika på tvn :)

Onsdag 15/2-12

Hejsan!

Har sovit riktigt dåligt inatt pga. förkylningen. Mitt i natten fick jag jätteont i halsen, hosta och nästäppa, det var hemskt. Kunde inte somna om på ett tag men till slut gick det. Idag känner jag mig som en zombie, är helt orkeslös så jag förstår inte hur jag ska orka jobba, men får försöka helt enkelt, det är ju bara 5 h...
När jag kommer hem från jobbet ikväll ska jag gå och lägga mig direkt, så ser planerna ut för idag. Rolig dag? inte så värst..
Någonting positivt är att jag och älsklingen hade det supermysigt igår, biofilmen var riktigt rolig och vi såg även en film när vi kom hem som var kanonbra, Contagion heter den.
Ha en bra dag, jag ska försöka iaf :)

Tisdag 14/2-12 Alla hjärtans dag

Hej på er!
Är bara hemma idag med älsklingen vilket är ganska passande för det är ju alla hjärtans dag! dock tycker jag att den här dagen är rätt översattad men nu blev det ju så att ingen av oss skulle åka någonstans idag. Ikväll ska vi gå på bio och se En gång i Phuket, det verkar inte vara en höjdarfilm men det blir nog mysigt! :)
Till middag idag blir det tjockpannkaka, det älskar både jag och Stefan så det ska bli mumsfillibabba :D
Åh förkylningen blir bara värre och värre också... vaknade hela tiden inatt av att jag var täppt i näsan. Har jätteont i halsen också så det är svårt att svälja menmen...
Annars så har jag sett på det nya Pretty little liars avsnittet för en stund sedan (superbra!) och måste nog snart gå ner på affären och köpa lite ingredienser till middagen.
Ha en fortsatt bra dag! ♥♥

Tv-kväll

Innebandymatchen slutade med att Storvreta vann med 5-3. Falun gjorde rätt bra motstånd ändå men de kunde inte få in bollen i slutminuterna och i och med att de tagit ut målvakten var det Storvreta som avslutade det hela genom mål i tom kasse. Bra och hyffsat underhållande match med mycket snygga mål!
Har precis tittat på filmen Hairspray, hade inte sett den förut och som jag föll för den filmen! Underbar var den minst sagt, vart så glad av att se den så nu är jag sjukt danssugen och på jättebra humör! Satt bara och log den sista kvarten :)

Måndag 13/2-12

Hejsan!

Jisses vad dagarna går fort, liksom bara flyger iväg. Det känns inte ens att det varit helg för det gått så snabbt. Har jobbat båda dagarna och nu har jag åkt på en rejäl förkylning, så typiskt när man måste jobba. Mådde riktigt dåligt igår på jobbet och när jag kom hem gick jag och la mig direkt, orkade inte vara vaken. Hade ont precis överallt men mest i halsen och öronen.
Idag är det inte lika hemskt som igår men det är nog för att jag har legat och vilat typ hela dagen. Orkade gå på ica en sväng förut då jag bland annat fick med mig semlor. Har precis ätit en och den var himmelskt god! jag ♥ semlor!
Ligger i soffan och kikar på innebandy just nu på tvn, Storvreta - Falun, bra och rolig match. Lär bli kvar i soffan resten av kvällen, orkar inte göra annat.

Fredag 10/2-12

Hejsan!
Det blev jobb för min del även idag, hade egentligen planer på att träna imorse med Matilda men som tur var så hann jag inte åka ner till gymmet innan de ringde från jobbet. Skulle nästan precis kliva utanför dörren bara men det är lugnt ;) Var i bistron 11.30-19 och dagen flöt på ganska bra.
Efter jobbet väntade jag på Gonzan som slutade 8, hade ingenting att göra så jag hjälpte till med stängningen, hehe är man snäll eller vad? ;) Därefter åkte vi till ica maxi och hemmakväll, sen hem till Gonzan och mannen där vi såg på film och gottade oss!
Jobbar imorgon så ska gå och lägga mig om en stund, ska bara se på serie med älsklingen! Slipper åka buss imorgon för han ska skjutsa mig till jobbet, skönT!
Sov gott!
/belzo

Torsdag 9/2-12

Hejsan!

Fick ett sms imorse av jobbet, skulle komma in och jobba 12-18 i kassan så det gjorde jag. Dagen har gått sådär, kunderna har varit så himla hetsiga och snäsiga, det kan nästan förstöra ens dag men det gick hyffsat trots det faktiskt. Direkt efter jobbet drog jag på mig träningskläderna och åkte till höglunda för innebandyträning.
Träningen gick ganska bra förutom att jag fick en boll på ögat, ett STENHÅRT skott ;p men det gick bra, syns ingenting nu typ. Var rädd att jag skulle få blåöga ;)
Har bestämt att jag ska åka till Vännäs nästa månad den 10e då min fina lillasyster Nina fyller 14 år, lyckades hitta en lucka då jag inte jobbar. Saknar mamma, mormor och syskonen! Så nu längtar jag dit! :)

Onsdag 8/2-12

Hallåhallå!

Imorse klev jag upp kl 7, SJUKT TIDIGT! och jag skulle inte ens jobba?!! jag följde med min syster till barnmorskan kl 8, allt såg bra ut, då blev vi båda glada :) Ulli bjöd oss sedan på morgonfika på City café där hon jobbar, det var massa mys! Vi fortsatte ut till birsta där vi kollade efter massa bäbisgrejer som behövs. Var även hem till henne ett tag och tog det lugnt bara, myste med katterna och såg på tv.
Nu på kvällskvisten har jag tränat på gymmet med Matilda, det gick väldigt bra. Älskar när hon är med och pushar en!
Älskling och jag ska se på Alcatraz nu men först ska jag göra en god bärsmoothie.
Ha en bra kväll!

Då blev det kvällen

Här sitter jag i soffan och dricker coca cola efter innebandyträning, hua, men gott är det var så himla sugen och då får man unna sig ;) Träningen gick väl sisådär, som vanligt helt enkelt, ingen utstickande träning direkt. Har inte orkat hoppa in i duschen än, ska göra det strax. Sen blir det bara soffhäng med dator/tv!
Ska följa med min syster till mödra imorgonbitti för hon ska kolla hur bäbisen mår och så, sen ska vi hälsa på Ulli på City café. Syster var förresten här idag med mig, vi satt och surrade, fikade m.m. det var trevligt. Fick någon att umgås med den här dagen också, tur de! :)

Tisdag 7/2-12

God förmiddag!
Har en ledig dag idag tydligen :P tråkigt både för mig själv och plånboken. Finns bara massa tråkigt att göra som att diska och dammsuga och blablabla, orkar inte.. Trodde att jag skulle få komma iväg och kika på en bil i Kramfors men då var det rost och lite fel på den så nä, det blir inge av. Hoppas det kommer ut någon vettig bil under dagen, skulle vara passande nu medans jag inte jobbar och så.
Har innebandyträning ikväll, något bra med den här dagen! men den är inte förrän kl 8.
Nä man kanske ska ta och äta lite brunch och läsa lite om vad man kan göra i London, måste ju vara förberedd och ha lite planer när man kommer dit :D
Min bakning igårkväll.

Måndag 6/2-12

Hejsan!
Har haft en riktigt bra helg trots att jag varit trött typ hela tiden, vet inte varför jag är det :/ konstigt. På lördagen spelade jag först match, förlorade med ett mål i slutsekunderna så det var sjukt surt.... men vi gjorde en bra match iaf. Jag kom hem, sov ett tag och sedan blev det matlagning och tjejerna började rulla in en efter en, skulle nämligen ha middag och "förfest", det blev väldigt roligt faktiskt och maten var god :) jag följde inte med på krogen för var så himla trött som sagt.
Igår (söndag) jobbade jag hela dagen, 9-18, åkte sen hem och myste med älskling, tittade på serie (ännu en ny, 4400 heter den, sjukt bra! se den Sara ;)) somnade i soffan och tittade på film. En bra dag vart det!
Idag har jag också jobbat, fick sms imorse och sedan ringde även en av cheferna och hörde med mig om jag kunde komma och jobba 12-16 i bistron och det kunde jag såklart! De 4 timmarna gick väldigt fort och direkt efter jobbet blev det gym. Fick ett roligt besked på jobbet idag också, ska få gå på schema nu ca. 20 tim/v fram till april, det känns hur skönt som helst med tanke på att den här och nästa månad är de med minst jobb och jag behöver pengar till London, så nu är jag superglad :D
Nu ska jag göra chokladbollar, vart så sugen hehe. Det går bra för mig att vara nyttig på vardagar... höhö. Whatever, man lever ju bara en gång ;)

Fredag 3/2-12

Goddag på er!
Den här lediga dagen inleds med ett avsnitt av The Vampire Diaries, har väntat i 2 veckor på detta avsnitt :D Sen ska jag baka något, troligtvis brownies med vit choklad inuti, har aldrig provat det förut men någon gång ska väl vara den första. Ska nämligen ta med mig dem till matchen imorgon för försäljning, och om de inte blir bra är det väl bara att slänga ihop något annat gott! Tycker jättemycket om att baka, gör det alltför sällan.. ska börja göra det oftare ;)
Ett träningspass på gymmet tänkte jag också klämma in under dagen, känner mig motiverad nu så det är bara att köra på!
Nä nu kan jag inte hålla mig längre, nu blir det vampires! :D

Torsdagkväll 2/2-12

Är helt slut efter kvällens innebandyträning, men kul och givande var det. Det ska bli väldigt roligt att spela match på lördag, är på G nu känner jag! Vi möter Sollefteå hemma i Höglundahallen kl 12 på lördag så det är bara att komma och kika ;)
Har kollat på ett avsnitt av Alcatraz nyss och det är fortfarande jättespännande, har även fått Sara att börja kika på den och hon har sett mer än jag redan(?!!) haha wtf, hon är snabb!
Måste ta och äta någonting snart, har inte fått i mig något vettigt idag egentligen förutom en smoothie som jag drack förut. Älskar smoothies, gör minst en om dagen! Stavmixern kommer verkligen till användning.
Det jag har i mina är oftast:
  • Vaniljyoghurt
  • Mjölk
  • Valfria bär
Enkelt och supergott :D sen finns det ju jättemycket man kan ha i men det ska jag prova en annan dag ;P

Torsdag 2/2-12

Helloo!
Hade inget speciellt planerat för den här dagen men när jag klev upp runt 10 hade jag fått ett sms av Gonzan där hon frågade om jag ville luncha/fika med henne, Moa och Sara eftersom att Moa fyller år imorgon. Så jag följde med dem och vi bestämde oss för att sätta oss på Tant Anci & Fröken Sara, ett riktigt mysigt fik i stan. Där satt vi och surrade i evigheter kändes det som, myspys var det.
Jag och Gonzan åkte sedan till jobbet för att fixa några saker och det blev även ett stopp för något ätbart i bistron! Hon skjutsade hem mig sen och nu är jag bänkad framför datorn och massa bloggar innan det är dags för innebandyträning, wiie. Det ska bli skoj!

Tjejkväll 28/1

I lördags var vi ett gäng tjejer hemma hos Gonzan för att fira Sara. Det blev lite drickande, spelande och en maasssa surr, en trevlig kväll! knäppte inte så mycket kort men här är något iaf.

Onsdagkväll 1/2-12

Hämtade ut mina pocketböcker förut och vart supernöjd, men det visste jag redan att jag skulle bli. Böckerna jag köpte var svenska versionerna av Vampire diaries 2 st och Lilla hjärtat. Har redan börjat läsa första vampire diaries och det är mycket som är annorlunda från serien... men det betyder ju inte att böckerna är sämre, måste läsa mer och komma in i dem. Ska läsa dem på engelska sedan också, tycker att de flesta böcker blir roligare att läsa då, vet inte varför.
Var på gymmet nu ikväll och körde kondition, rumpa, armar och bröst. Hade mycket energi över så det gick väldigt bra. Måste verkligen komma iväg till gymmet oftare, annars är det ju inte värt pengarna ;) ska dit på fredag också! så tråkigt att träna själv bara :P
Har precis ätit kvällsfika, sitter och småkikar lite på Criminal minds också. Funderar på att se lite Pretty little liars, har ju ett avsnitt att se där. Annars läser jag lite, får se.

Onsdag 1/2-12

Hejsan!
Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon vilket var riktigt skönt. Har jobbat 7 dagar i sträck så fick inte jobba idag med tanke på att jag måste ha veckovila... det är iochförsig ganska bra men jag tycker man kan få jobba lite mer än 7 dagar, kanske i alla fall 10 innan man behöver vila? Menmen, nu är det som det är.
Får försöka ta vara på den här dagen genom att kanske plocka lite här hemma, gå och hämta mina pockets på ica (har beställt 3 stycken på cdon.com) och ikväll tänkte jag träna på gymmet! Ibland gillar jag såna dagar också då man kan få välja själv litegrann vad man behöver och vill göra.
Nu är resan till London betald och klar och hotellet är bokat!!! Måndagen den 23e april går flyget från arlanda men vi måste åka ner kvällen innan för det går tidigt på morgonen. Vi är där till fredagen den 27e så det blir några dagar vi får lära känna London på! Vi som åker är jag och mina fina vänner Sofia, Sara och Anna :D det kommer bli så sjukt kul, längtar ihjäl mig. Nu har man verkligen något att se fram emot :D
Igårkväll började jag och Stefan se på en ny serie, Alcatraz! Vi har precis sett klart på Sons of Anarchy som var 4 säsonger, en serie som jag verkligen älskade, kan starkt rekommendera den! Alcatraz är en serie som handlar om, såklart, fängelset Alcatraz. 1963 fick de lägga ner det pga. för höga kostnader... men det var inte vad som hände egentligen.. man får veta massa mystiska grejer och så, åh den är så spännande, är fast redan efter första avsnittet!
Ha en bra dag!
/belzo