Måndag 30/1-12

Hejsan!

Idag har det varit en riktigt bra dag, bäst nu på kvällen! Jobbet ringde imorse och frågade om jag kunde komma in och jobba och jag sa ja såklart. Blev i disken 10.30-18, dagen rullade på mycket bra. Åkte hem en sväng efter jobbet, tar ju för tusan en timme innan man är hemma med bussen... gud så jag saknar att ha bil, hoppas jag hittar en duglig snart! Var i alla fall hemma en halvtimme och åkte sedan ner till stan och mötte tjejerna på Oleary's, vi skulle fira älskade Sara som fyllde år :D Så där satt vi hela kvällen och surrade, åt och drack, supertrevligt!
Har bänkat mig i soffan nu för en stund, ska gå och lägga mig om en stund. Får se vad morgondagen bjuder på, borde ta tag i lite städning och sådant. Men det återstår att se vad som händer.
Hoppas ni haft en bra dag!
Godnatt
/belzo

Söndag 29/1-12

Hejsan!

Allt bra? Med mig är det superbra!
Har jobbat nu några dagar vilket inte min plånbok tackar nej till! Men nu lär det bli dött någon dag igen, eller man vet ju aldrig om någon blir sjuk, hoppashoppas! :)
Idag vart det endast 4 timmar i disken och efter jobbet promenerade jag till Gångviken för att hälsa på min syster som fyllde år igår. Vi fikade, pratade och sen blev det massa gos med kissarna också såklart. Min syster är för övrigt gravid i typ 5e månaden, ska bli så roligt att bli moster :D längtar tills lillskrutten kommer ut!
Då har det typ blivit bestämt att det blir London i slutet på april också! Hittills är det jag, Gonzan och Sara som tänkte åka. Ska bli så himla roligt för det är verkligen en stad som står högt på min resmålslista :D Vi ska bara hitta ett relativt billigt flyg... det vi tänkte ta är typ fullt men det ordnar sig nog :)
Nu ska jag se på Sons och anarchy med älsklingen!
Ha en fortsatt bra kväll!
/Belzo
London, snart kommer jag!

Rhodos september 2011

Här kommer bilder från min och Stefans Rhodosresa:
Rummet på hotellet i arlandastad, vi sov där en natt innan avfärd.

Detta var utsikten från vårt rum på Rhodos.
Älskling på väg till stranden första dagen.
Var tvungen att gå ca 150-200 m för att komma till stranden.
Det var en riktigt fin strand och vattnet var helt klart och underbart.
Gata i Lindos
Lindos
Jag uppe på akropolis
Det får duga till att börja med, kan lägga upp fler eftersom :)

Tisdag 24/1-12

Hejsan!
Idag har jag inte gjort många knop, har mest suttit vid datorn och pratat i telefon. Blir så rastlös när jag inte får jobba, har ingenting att göra. Men man får göra det bästa av dagarna, sen så dör man inte av att ta det lugt en och annan dag heller ;)
Snart väntar innebandyträning, ska bli skönt att röra på sig! Älskar min nya klubba också, det är en fröjd att spela med den i jämförelse med den förra jag hade som jag måste byta grepplinda på. Det får en liksom att längta till nästintill varje träning!
Efter 24 inatt kommer lönen in på kontot vilket jag ser fram emot, det är dags att inhandla lite behövliga saker till både mig själv och i matväg. Ska se till att hitta en liten bil till mig också, väntar och väntar på att det ska komma ut någon bra på blocket, då hugger jag direkt. Helst vill jag ha en liten polo eller golf, billigt och bra :)
Ha en bra kväll!
/belzo

Då var det ett nytt år...

...Och nya möjliheter!
Men här var det dött... hade nästan glömt bort att jag hade en blogg, hehe. Tänkte att man kanske skulle ta tag i det här lite smått igen, kan ju pröva! Brukar ju älska att skriva av mig lite då och då.
Jaha, vad gör jag i mitt liv nuförtiden... jobbar på Ikea än (dock mindre nu eftersom det är dåliga månader), jag tränar hyffsat mycket både innebandy och på gymmet, jag är med mina underbara vänner, pojkvän och familj, shoppar lite, festar då och då, och tittar sjuukt mycket på serier! haha ja det kan man säga är mitt liv för tillfället. Jag klagar dock inte, bara att jag får jobba väldigt lite och det blir dåligt med pengar men resten är jag nog ganska så nöjd med.
Har bestämt med min vän Gonzan att jag ska följa med henne och hennes b-friend till Spanien i sommar och sedan har vi även planerat lite smått för en resa till New york kring nyår, vill verkligen att det ska bli av, det är verkligen en dröm för mig att åka dit! Så det blir förhoppningsvis två resor i år, något att se fram emot och jobba för :)
Appropå resor så var ju jag och Stefan på Rhodos i September förra året, det vart en lyckad och helt underbar resa, Det är en sån intressant och mysig ö, hade mycket skoj och skönt som tusan var det! ska lägga upp bilder därifrån inom kort.
Blev väckt imorse av att jag fick ett sms av Ikea, skulle komma in och jobba 12-20.30, alltså stänga bistron. Dagen har gått riktigt bra! Jag blir verkligen överlycklig när jag får jobba :D Men nu har jag inte fått något pass förrän på fredag, menmen, då har jag i alla fall tid till att träna!
Oj vad osammanhängande det här inlägget blev men det får duga! :)
Ha en fortsatt bra kväll!
Kram /Belzo