Jack's bar

Bilder från gårdagskvällen på Jack's!












Lördag 13/8-11

Hejsan!

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, bytte pass med Sara idag så jag fick vara i kassan, det gick jättebra. Vi byter även imorgon så då ska jag vara i bistron till stängning! Älskar att vara i bistron :D

Hade en mycket rolig kväll igår förresten! Vi tjejer samlades på Jack's bar, beställde lite dricka och sedan maten som vi fick vänta på i typ en timme... men det var mödan värt för det var så himla gott, har inte ätit så god mat på länge alltså. Så ett tips, ät Grilled Chicken med klyftpotatis och Jack-danielspepparsås på Jack's bar! Trodde aldrig att de skulle ha så god mat för att vara typ en "pub" men jag vart riktigt nöjd. Efter en stunds surrande och toabesök vandrade vi vidare ner till drakbåtsfestivalen och handlade lite godis, drog hem för att sova runt 12, började trots allt 8 idag.

Ikväll är en myskväll med Stefan inplanerad, vet inte när det hände sist faktiskt med tanke på att vi aldrig är hemma samtidigt... så det ska bli kul, lär väl se någon film och planera lite inför Rhodosresan som det är 22 dagar kvar till nu!

Ha en bra kväll!
/Belzo

Fredag 12/8-11

Hallåådär :D

Har jobbat idag 8-16, gick superduper. Började dagen med ett bajshumör och sprängande huvudvärk men det fixade till sig. Efter jobbet gick jag på birsta city och köpte en after sun som jag kom på kan vara bra att ha på Rhodos, sedan mötte jag upp Gonzan och Cricke för ett ärende!

För tillfället sitter jag och dricker en bärs och väntar på att få åka ner till stan och umgås med tjejerna, ska ha avskedsmiddag för Sandra och Sara, blir nog trevligt. Blir dock en hyffsat lugn kväll men tanke på att jag börjar jobba kl 8 imorgonbitti också... åh vill inte men man måste ju...

Annars är jag väldigt glad just nu med tanke på att jag fick ledigt min helg den 10-11/9 för att jag är på rhodos då, hade fått avboka resan annars men tur man har bra chefisar :) Sen så har jag även lyckats byta bort nästnästa helg som också var min för att jag ska på cup med laget i Östersund den helgen, så snälla Ida ville byta så jag jobbar nästa helg istället, vilken pärla.

Ha en bra kväll nu allesammans för det ska jag :D
/Belzo

Birsta city

Är hemma igen efter några timmar i birsta, shoppade inte mycket men något fick jag med mig hem. Vi åt lunch på IKEA, det var mysigt, satt där länge och pratade om allt möjligt. Hittade en resväska som jag tror att jag ska köpa men måste fundera lite på saken, den var riktigt billig och verkade hyffsad så vi får se.

Inväntar träning för tillfället, den börjar om ca. 1½ h. Skulle behöva dammsuga men jag tvivlar på att jag kommer orka göra det nu! Tar det imorgon istället...

Fick med mig detta hem idag:


Linne H&M


Lite nödvändigheter!


Torsdag 11/8-11

Hej på er!

Inväntar Madde, vi ska åka till birsta och strosa runt där lite tänkte vi. Jag måste hitta några nödvändigheter till hemmet och till den kommande resan. Sedan ska vi laga mat tillsammans var planen, måste komma på något smaskigt. Ikväll blir det träning, innebandy alltså. Känns så skönt att vi kommit igång med inneträningarna, det är så otroligt roligt!

Så kommer min dag se ut, mer än okej!
Ha en bra dag ni med :)
/Belzo

Onsdagkväll

Det vart en hyffsad dag trots allt. Åkte upp till sidsjön och promenerade med Mathilda och hennes hundar ett varv och powerwalkade även ett till då hon åkt hem. Riktigt skönt var det och på något sätt så tycker jag om det spåret väldigt mycket! Där blir det fler turer framöver.

Direkt efter promenaden åkte jag till Theres och hjälpte henne med en sak lite snabbt. Vi for även tillsammans ner till pappa och Ulli där vi umgicks litegrann och fikade. Spenderade resten av kvällen hemma hos Theres, vi hade soffhäng och såg på American Pie The Wedding, fick några skrattanfall där nångång, bra rolig film är det.

Kom hem för bara en stund sedan och snart kommer även älsklingen. Ska väl mysa litegrann innan det blir sovdags. Imorgon väntar en dag med min fina vän Madeleine.

Hoppas ni haft en bra dag och godnatt!
/Belzo

Måndagsmys

Hade myskväll hos Marie i måndags med Gonzan, Sara och Marie förstås. Vi åt massa gott och satt och pratade, jättemysigt hade vi.

My girls :D


Vårat tilltugg, ost, kex, frukt, naturgodis m.m.


Värden herself!


Marie har världens roligaste pippi, Felix heter han :D




Onsdag 10/8-11

Hallå där!

Har jobbat i två dagar nu, båda dagarna 8-17 vilket gick helt okej. Nu är jag ledig idag och imorgon, otroligt skönt! Dock vet jag inte vad jag ska hitta på, alla jobbar typ så lär väl sitta här hela dagen. Det enda jag har inplanerat idag är promenad med Mathilda när hon har slutat jobba.

Kan glädja mig med att det endast är 25 dagar tills Stefan och jag är påväg ner till arlanda för att spendera en natt där och sedan åka till Rhodos, vill att det ska vara nuuu! men det är inte så långt kvar ändå. Sen har jag något att se fram emot när jag kommer hem också för bara 5 dagar efter ska jag Gonzan och Marie åka ner till Stockholm för att träffa fina Sara som ska flytta dit. Vi ska gå på gröna lund, strosa på stan och ha massa skoj! Något att också se fram emot :D

Ha en bra dag vänner!
/Belzo

Juli i bilder

Det viktigaste som hände i Juli var gatufesten och Vännäs så det är mest bilder därifrån.

Gatufesten torsdag, jag och gonzan förade hemma hos mig.



På väg ner till stan, jag var pepp.


Och Gonzan tänkte "Ja, varför inte?" ;)


Dreamteam


Började med att kika på Petter någon låt


Sen träffade vi finaste Sara och hängde i Daltonstältet hela kvällen och hade massa skoj.


Gatufesten fredag, jag och några tjejer förade hos Arvola, här har vi Moa och Gonzan.


Fr vänster: Sara, Sandra, Emma, Moa och Gonzan!




I väntan på HÅKAN!!!!


HÅKAN HELLSTRÖM, han var grym!


På lördagen tog jag bara kort under Veronica Maggios spelning som var super!


Gonzan min vapendragare ;)


Var vid lögdösjön med syster men det blev kallt så vi åkte hem till pappa och solade och badade i poolen.


Hade avskedsmiddag för denna underbara dam som stack till Rhodos sedan, kul var det!


Jag och min lillasyster när jag kommit till Vännäs den 22:a.


Vi tog lite roliga kort :D


Mormor :D


Nina :D


Badade på Vännäsbadet i vanlig ordning!


Turistade och shoppade inne i Umeå med Nina :) här är Umeå stadskyrka.


Och innan jag åkte hem den 27:e blev det slush på godisråttan!

Tiden går bra fort ändå

Hejsan hoppsan!

Är inte en person som kan hålla bloggandet levande varje dag så ni får nog stå ut med en och annan uppdatering lite då och då. Ibland blir det mer, ibland mindre, okej? :)

Har endast en vecka kvar i personalmatsalen på jobbet vilket känns mycket bra. Är glad för att jag har fått byta bort två pass med två snälla tjejer på jobbet som gjorde att jag fick vara lite i kassan och bistron också, kul med lite variering kan jag tycka. 3 veckor är det som är kvar på sommarschemat totalt, tycker den här sommaren går så himla fort!

Har varit hos mamma under min lediga vecka som var nu i mitten/slutet av juli, ville inte åka därifrån för jag hade det så himla bra där med familjen, men jobbet är ingenting man kommer undan. Annars har jag bara jobbat och varit ute på tranviken en dag med älsklingen. Just det, sa hej då till min vän Matilda som flyttat ner till Rhodos för att jobba som reseledare, lite jobbigt men jag vet att hon har det hur bra som helst!

För ca. 3 månader sen bokade jag Rhodos-resan för mig och älsklingen och nu är det bara 28 dagar kvar tills vi åker iväg, längtar sjukt mycket. Bokade hotell på arlanda idag som vi ska bo på innan avresan, där ingick det parkeringsplats för bilen (vi bilar till arlanda), stor frukostbuffé och transfer med buss till flygplatsen som tar 10 min. Quality hotel heter hotellet för er som vill veta. Ska bli så skönt att komma bort ett tag, bara jag och Stefan.

Till nutiden då, har bara tagit det lugnt idag på min lediga söndag men imorgon är jag tillbaka på jobbet 8-17! kämpa. Har precis sett klart filmen The Roommate, hyffsad film faktiskt, och ska gå vidare med något avsnitt av CSI Miami.

Hoppas ni har en bra kväll!
/Belzo♥