Torsdag 30/6-11

Hallådär!

Vilken härlig dag det har varit idag, varmt, soligt och fint. Ledig var jag också, inte helt fel så att säga. Började dagen med att följa med älsklingen på några ärenden och sedan åkte vi hem till hans farfar och fikade. När vi varit där åkte vi hem till hans mamma och pappa, där blev det lite solning på altan som resulterade i att jag brände mig vid brösten, yeey.

Har också hunnit med att bada i Segersjön med Gonzan och Cricke, mycket skönt. Vi åkte också ut på spikarna, åt kebab och sedan doppade vi fötterna i bänkåsviken. En kanondag verkligen!

Ser ut som en kräfta i ansiktet och vid brösten och känner mig kokhet, skulle ha smörjt in mig mer... när ska man lära sig? jag som har så lätt för att bränna mig då jag inte har så mycket pigment i kroppen borde absolut tänka mer på det. Nåja, hoppas att det blir lite brunt sen!

Ska åka på Ica Maxi snart och handla lite, sedan tänkte jag hämta Stefan i Sörberge. Imorgon har jag och han varit tillsammans i 3 år förresten, 3 helt underbara år med världens bästa <3


Onsdag 29/6-11

Hejsan!

Den här vackra och varma dagen har jag jobbat, tråkigt att inte kunna vara ute men det blev en riktigt bra dag ändå! Det har inte varit mycket folk alls och vi hade mycket skoj. Kom hem för ca. 30 min sen och undrar för tillfället när min älskling ska komma hem, vill inte vara själv.

Imorgon är jag ledig och det ska bli finväder, jippppiii. Ska försöka ta mig ut till någon strand om någon vill göra mig sällskap förstås. Skulle vara jätteskönt att bada och få lite färg på kroppen, solade massa när jag var hos mamma för någon vecka sedan men det har typ försvunnit. Måste ju ta vara på de få dagar som man är ledig under sommaren, har inte tagit ut någon semester så är bara ledig strödagar ibland.

Just det, angående sprinturen jag skulle ge mig ut på imorse... den blev inte av, hehe. Kommer verkligen inte upp tidigt på morgonen, har blivit sjukt dålig på det. Så det blir träning på gymmet imorgon istället, hehe.

Nu ska jag äta något och försöka få tag på Stefan igen.
Ha en fortsatt trevlig sommarkväll!

Under min senaste vistelse i Vännäs, sjukt varma dagar på Vännäsbadet.

Tisdag 28/6-11

Hejsan hoppsan!

Nu börjar det bli lite finare här i bloggen va? nu ska det bli lite ordning på mitt bloggande minsann. Min käraste Gonzan har fixat och trixat lite åt mig, tack vännen du är guld värd! En vän som henne bör alla ha! :)

Har för övrigt gått in på mitt sommarschema på IKEA nu, blev dock en besvikelse när jag såg schemat då jag fick det. Hade fått personalmatsalenpass en månad i sträck och ingenting annat... tycker inte om att vara där inne men som tur är så är det säkert någon som vill byta pass med mig någon dag.

Har jobbat hela dagen idag i kassan sedan stängde jag bistron, hade intro med en ny tjej och det gick jättebra! Kom hem kring halv 10 och då fikade jag lite och tog sedan ett avkopplande bad. Nu sitter jag och dricker en kopp te innan jag ska gå och lägga mig, känner mig alltid lite harmonisk i kroppen då jag druckit te vilket gör att jag somnar lättare. Ska upp ganska tidigt och ta en springtur imorgonbitti innan jag börjar jobba, undra hur det ska gå ja... heja mig!

Amen vad bra, då vet ni att jag lever och sådär!
Kan bjuda på en egobild, tagen för inte så längesedan.


PUSS!