Fredagkväll

Hej!

Sitter hemma efter en låång jobbdag i bistron. Det gick hyffsat fort men under dagen fick jag så ont i magen, det var inte vidare roligt. Men klarade mig dagen ut och hade mycket skoj.

Jag har absolut inget gott hemma, det är katastrof! Sitter och tuggar på ett äpple vilket inte är lika gott som typ chips, det skulle inte sitta fel nu... orkar inte åka ner till statoil heller, så jag får väl skylla på min lathet ikväll.

Ska väl inte gå och lägga mig för sent heller med tanke på att jag jobbar imorgon också, 10-17 påfyllare. Sedan är det personalfest som gäller på kvällen, sjukt roligt tror jag att det blir.

Hoppas ni har en mysig/rolig fredagkväll!
Puss!

Fredag 8/4-11

Godmorgon!

Har druckit mitt glas proviva och sminkat mig, så nu ska jag bara borsta tänderna. Därefter blir det jobb i blå boxen 11-20.30. Ska jobba heeela långa dagen, men det klagar jag inte alls på, det är ju pengar för tusan + att det är roligt.

Hinner inte skriva något mer, blir mer när jag kommer hem ikväll!

Ha en bra dag.
Puss!
/Bella

Entrar drömarnas värld

Nu lämnar jag mina funderingar och bekymmer och kryper ner i sängen och beger mig in i drömmarnas värld. Där kan det dyka upp mycket otrevligt men även mycket fint. Hoppas att jag drömmer om något fint, det behöver jag efter många hemska nätter. Det hade varit så mycket lättare om man inte hade haft något som tynger ner en hela tiden. Men det är ju som det är, det enda jag kan göra är att försöka.

Godnatt.

Torsdagkväll

Då var man hemma igen då, efter en lång dag på IKEA! det har varit mycket folk stundvis och vi var ganska dåligt bemannade ett tag då typ alla skulle på personalmötet, men det gick bra ändå. Satt i kassan till 19 och gick sedan ner till bistron och stängde där med fina Sara :)

Har bänkat mig i soffan för tillfället men måste snart gå och se om det finns någonting att mätta min mage med, är sjukt hungrig. Också är det bara att ladda om för en ny jobbdag 11-20.30 bistro. Ska hinna med att se något Ghost whispereravsnitt innan jag går och lägger mig, helt underbar serie är det. Jag är ju en riktig seriemänniska jag, kan sitta och titta flera timmar i sträck om tiden skulle tillåta. Om ni gillar spänning, kärlek och övernaturligt så är det en perfekt serie för er att följa, ett tips från serievetaren.

Är på sista avsnittet av fjärde säsongen.


Jennifer Love Hewitt, galet snygg kvinna! Spelar huvudrollen Melinda Gordon.



Hoppas att ni har haft en bra och händelserik dag!
Puss!
/ Bella

Torsdag 7/4-11

Godmorgon!

Sitter och dricker ett glas med proviva fruktdryck, ska vara bra för magen + att det är supergott. Vaknade för ca 15 min sedan, ska ta och göra iordning gröt alldeles strax. Annars så blir det jobb idag i blå boxen 12-20.30, ska sitta i kassan till 19 och sedan gå ner och stänga bistron.


Träningen igår med Timrå IBC gick mycket bättre än jag väntat mig, var ju lite nervös och sådär eftersom det var så nytt men det gick bra. Vi värmde upp, körde hörnen och sedan match och frislag resten av träningen. Tror det här kommer bli kanon när vi har fått träna lite mer med varandra.

Åh, det regnar ute såg jag nu... deprimerad man blir! men hoppas att det tar bort all snö på backen nu.

Nä, nu blir det frukost! Ha en bra dag!
Puss!

Onsdag 6/4-11

Hejsan!

Förlåt för att jag inte bloggat någonting under dagarna jag varit i Vännäs, men har inte riktigt haft tid för sådant då jag mest ville umgås med familjen. Hade väldigt trevligt och mysigt under vistelsen. Hann med att titta på alla Jimmys matcher i Umecupen (där de tyvär åkte ur innan semi), promenera/springa, sola, läsa tidningar, spela spel, baka, mysa med valpar och massa annat. Helt enkelt så det ska vara! Kom hem igårkväll, Stefan hämtade mig i Torsboda där min skjuts släppte av mig och sedan åkte vi och köpte mat på los donkas. Längtar redan tillbaka till Vännäs, men är glad att vara hemma hos älsklingen ändå.

Idag har jag jobbat på solrosens förskola och haft lönesamtal på IKEA. Började 8 imorse och jobbade till 10.40 då jag fick åka iväg för mötet då 11-12. Kom sedan tillbaka och jobbade 1 h och 40 min till, så slutaide kl 2. Har bara varit på solrosen en gång med småbarnen, men idag fick jag vara med storbarnen vilket gick superbra!

Dagens middag fick bli en köpt lax- och spenatpaj, det dög! Stefan är ju inte hemma så orkade inte laga något speciellt till mig själv idag kände jag. Har hunnit med att plocka lite hemma också! Snart ska jag ta och packa upp väskan... men bara snart... hehe. Känner mig så otroligt trött, men jag måste peppa till för ikväll blir det innebandyträning tillsammans med timrå ibc vilket jag ser väldigt mycket fram emot.

Puss!

Fredag 1/4-11

Godmorgon/goddag på er!

Sitter och dricker en god kopp kaffe för stunden, inte helt fel. Skulle egentligen ut och springa denna morgon men så blev det inte då jag kände mig lite krasslig i halsen. Sällan jag blir sjuk då... men ska försöka förebygga det den här gången innan förkylningen verkligen bryter ut!
Idag händer det väl inte så mycket tror jag, syskonen är i skolan och mamma tvättar så ska kanske hjälpa henne litegrann. Jimmys cup börjar ikväll så då ska vi åka in till Umeå och kika, det ser jag fram emot!
Bild sen nyår 2010 i vännäs!

Jag och syster Nina!