Onsdag 13/7-11

Hejsan hoppsan!

Här händer det inte mycket inte! men nuså tog jag mig i kragen, bra där Belzo. Jobbar och sliter för fullt gör jag, sen gick jag tre dagars på gatufesten, MYCKET roliga dagar. Kan berätta lite om vad som hänt.

På torsdagen förfestade jag och Sofia hemma hos mig, därefter for vi ner till GF, kikade på Petter, mötte upp Sara och hade roligt i Daltonstältet hela tiden, sjukt rolig kväll. På fredagen jobbade jag, därefter gjorde jag mig klar och åkte hem till Sandra för förfest med tjejerna på jobbet. Väl nere på GF tittade vi på Orup, drack cider och sedan var det dags för att hålla platser till HÅKAN! Grymt bra konsert, är väldigt nöjd med honom, hihi. Kvällen avslutades med att vi åt langos och glass. Sista dagen (lördagen alltså) jobbade jag till 18, for hem och sedan tiln Gonzan där vi peppade för Veronica Maggio. Nere på GF såg vi hennes konsert som var huuuuur bra som helst och sedan mötte vi Sara och såg på Daniel Adams-Ray och sen även Helloween, blev en artistkväll hela kvällen lång som sedan avslutades på Max för nattmat. Fick bevittna ett slagsmål också, lite creepy. Så det är vad som hände under Gatufesten detta år.

Idag har jag jobbat som vanligt, stängde bistron vilket inte var några som helst problem. Kom hem vid 9, åt mat och duschade. Nu har jag bänkat mig framför datorn med en kall smirnoff, vart så sugen. Är ledig imorgon och på fredag så det ska bli superskönt. Det ska vara bra väder imorgon så jag ser fram emot lite sol och bad!

Oj vad mycket text det blev, ska slänga ihop ett inlägg med lite bilder också från dagarna som gått.

Puss
/Belzo

Södra berget/Tarzanstigen

Igår gick ju jag och Gonzan tarzanstigen, här är några bilder därifrån.












Spralliga och glada tjejer :D

Done working for today

Hejsan!

Har avverkat mina timmar på jobbet för dagen och lyckades till och med byta bort min stängning på lördag så att jag hinner se Maggio, yes! Var lugnt idag, inge mycket folk alls så vi småstädade litegrann och diskade den disk som fanns, hehe.

Väntar på att Stefan ska komma hem så vi kan åka ner på gatufesten en sväng, sent I know men han har varit och fiskat med grabbarna. Lär väl åka hem på en gång om jag känner oss rätt, haha. Skulle dock inte sitta fel med en langos, mmmm vad gott! får se om de har öppet.


To be continued!

Onsdag 6/7-11

Hej på er!

Var för trött för att ta mig upp i tid för att träna imorse så låg kvar och gosade med Stefan istället, får ta igen träningen en annan dag. När vi klivit upp åt vi lunch på balkongen och annars har jag bara solat litegrann. Älskar värmen!

Liiiiiiite synd att jag måste åka och jobba snart... känner mig inte ett dugg peppad för att stänga disken :( Men ikväll efter jobbet ska jag och Stefan gå en sväng på gatufesten, ska bli mysigt!

Ha en bra dag nu allihopa.
PUSS /Belzo

2 månader

I förrgår (4e) var det exakt 2 månader tills jag och älsklingen ska åka utomlands. Vi ska nämligen till Rhodos!!!!!! äntligen ska vi två få komma iväg tillsammans. Resan är betald och klar och jag längtar som bara den, det gör Stefan också :)

Och nu är det mindre än 2 månader kvar ju!!! just på grund av detta vill jag att sommaren ska gå snabbt men det är såklart att jag vill njuta av den svenska sommaren också, den är en klass för sig, helt underbar även den! Så ska ta vara mina få lediga dagar och även se fram emot resan :) Vi ska bo i Kalithea men det var tydligen inte någon vidare bra strand där så vi kommer nog hänga i Faliraki och på den stranden som ska vara jättefin.  

4e september kommer vi, fy tusan vad härligt!

Tisdag 5/7-11

Hello dudes!

Fy helskotta vilken dag det varit idag, fullt ös hela dagen på jobbet. Sprang hit och dit för att det var slut på grejer och satt i kassan och blev hjärntvättad typ... hehe. Jobbade nästan 10-timmarspass så det var lite jobbigt men till slut så var dagen över. Kom hem, åt glass och fikade mackor och sedan åkte jag med Gonzan till Södra berget för att gå tarzanstigen, det var skoj!

Är helt slut i kroppen just nu och orkar inte röra mig en meter... Ska snart gå och lägga mig tänkte jag, men älskling för allt ta och komma hem till mig först.

Imorgon tänkte jag träna på gymmet innan jag börjar jobba kl 3. Ska köra lite armar, axlar och bröst, och kondition förstås. Kör bara på gymmet nuförtiden, tycker det är tråkigt att gå på pass ensam... längtar lite till hösten då Gonzi ska testa träna på ego och förhoppningsvis börja träna där permanent, yihooo!

Hoppas ni haft en bra dag och kväll. Godnatt!
/ Belzo


Lite bilder

Segersjön, jättemysigt ställe! Var där med Gonzan och Cricke i torsdags.


Vi for även till spikarna och åt kebab, mys!


Gonzan och Cricke


Sötaste Gonzi under vår trevliga fredagskväll


Hua vad vi skrattade typ hela kvällen :D


Lördagskvällen inleddes med en god kall


hade massa roligheter med snygging 1


och snygging 2


Mycket bra dagar!

Måndag 4/7-11

Hallådär! :)

Har jobbat långa dagar hela helgen och på kvällarna har bloggen glömts bort tyvär, därför jag inte skrivit. På jobbet var det sjukt mycket jehovas vittnen både lördag och söndag, jag skojar inte om det var typ 2000 stycken, haha. Fick fullt upp i restaurangen då vill jag lova. Dagarna gick ganska snabbt annars så det var bra!

Var ju med Gonzan, Carro och Cricke i fredagskväll och vi hade verkligen hur kul som helst. Vi handlade, lagade mat, åt mat, spelade spel, åkte till Segersjön för att dom ville bada (jag vägrade, hehe), spelade mer spel och skrattade så tårarna rann. Oslagbar kväll!

Under lördagkvällen hängde jag med Matilda A-B och Matilda O nere på stan. Vi satt först på Svenssons uteservering och gick sedan vidare till Allstar och satt där resten av kvällen, sjukt mysigt och trevligt.
Igårkväll efter jobbet kom Madde hit och hälsade på. Hon har gjort lumpen och har precis kommit hem igen så det var kul att catcha upp lite!

Idag har jag varit ledig så jag åkte till arbetsförmedlingen en sväng för att fixa en sak och sedan tog jag en promenad ner till pappa. For sen med Theres och hämtade upp Milla för att åka hem till mig. Här hemma fikade vi lite och satt och pratade, åt även middag och såg på film. Hann även med lite tvättning där emellan, skönt det.

Nu har de åkt hem och jag tar det bara lugnt, funderar på att kika på en film till men vet inte vilken. Önskar att min älskling kunde komma hem snart.

Men hoppas ni har en bra kväll.
PUSS!

P.s laddar upp bilder imorgon istället, det gick tydligen inte.. som vanligt. D.s.



Fredag 1/7-11

Hejsan!

Har haft en mycket bra dag idag! Jag och älskling vaknade rätt sent och låg och drog oss ett bra tag. Sedan åt vi en stor frukost tillsammans och åkte ut till birsta därefter. Köpte ett par skor och lite nödvändiga saker på IKEA.

For hem till Gonzan kring halv 6 då älskling skulle på jobbet och nu kikar vi på tv jag, Gonzan och Carro. Ska snart åka och köpa mat och lite gotta inför ikväll då vi ska laga mat och spela spel. Kommer bli en bra kväll det här!

Hoppas ni har en trevlig kväll allihopa!
PUSS