...

Såklart man skulle behöva bli besviken så fort man åker bort, det är som vanligt... måste bara få slänga ur mig lite ilska! Känner mig så j**la förbannad just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu vet ni det också.

I vännäs

Hejsan!

Tog bussen som gick imorse kl 8, sov typ under hela resan precis som jag sa. Mamma och lillasyster Nina kom och hämtade mig på busstationen i Umeå och därefter åkte vi till donken och åt.
Det blev en promenad för mig, Nina och Myzan när vi kom till Vännäs, det blåste ganska kallt men solen var framme så det var rätt så skönt ändå. Vi har också varit och handlat ingredienser till ugnspannkaka som vi nyss gjort iordning. Mamma jobbar till 6 också har vi min lilla kusin Tommie här som ska äta med oss, gopojken!

Har inga speciella planer för resten av dagen förutom att umgås med familjen :)
Puss!

Inför avfärd

Jag sitter och väntar... och väntar... och väntar... på att älsklingen ska komma hem så att jag får gosa lite på honom innan jag åker. Men han kommer ju aldrig... han är hos sin mor och far och fixar med firebirden vilket brukar ta lite tid. Jag vart klar med tvätten för en stund sen, gud så skönt! och packningen är nästan klar också så nu tar jag det lugnt bara.

Som vanligt så ser jag fram emot att komma till Vännäs och familjen, ser dock inte fram emot bussresan men det ska nog gå bra. Jag brukar oftast sova nästintill hela resan på 4 timmar, hehe. Min lillebror Jimmy ska spela innebandycup i helgen så då ska jag följa med och titta, sjukt roligt. Är verkligen peppad för att både se och spela innebandy nu förtiden och det känns riktigt bra!


En bild på en liten del utav Vännäs "Centrum", så mysigt! Imorgon kommer jag.

Finbesök och annat tråkigt

Hallåhallå såhär på kvällskvisten!

Har haft besök större delen av dagen av min syster och Milla. Vi fikade, pratade, kollade massa klipp på youtube, åt middag och kikade på en dokumentär om prostituerade. Innan de kom så uträttade jag lite ärenden i birsta och på city gross, mestadels åt mamma som har önskat lite saker.

Har börjat packa lite smått inför morgondagen, men är långt ifrån klar med tanke på att jag håller på att tvätta mycket av de kläder jag ska ha med mig. Så jag springer i tvättstugan lite då och då och emellanåt så städar jag, duktig jag är, dock är det ju lite tråkigt men nödvändigt. Vill ju inte lämna lägenheten ostädat vilket det säkert kommer vara när jag kommer hem igen *suck*.

Jaja, nu ska jag dricka lite loka, städa lite mer och sedan springa ner i tvättstugan!
Puss!

Lite nytt

Som sagt så har jag fått med mig lite nytt hem under de senaste två dagarna.
Här är mina inköp:


Från H&M


Från Gina Tricot


Tröja Vero moda, halsband JC


Två ringar från JC


Solglasögon Glitter


Doftljus vanilj från IKEA

Onsdag 30/3-11

Godmorgon!

Har redan hunnit jobba två timmar på förskolan denna morgon! var där mellan 8 och 10, kort pass men det är klart att man ställer upp och få vara med de underbara små.

Träningen igår gick bra, körde först fys (Jossans konstiga men effektiva övningar) och sedan någon teknikövning och sist match. Nu börjar det bli allvar med att vi ska slå ihop med Timrå IBC, ska ha gemensam träning med dem nästa vecka, spännande!

Idag ska jag städa litegrann, uträtta ärenden, få besök och ikväll tvätta. Åker ju till Vännäs imorgon, ska bli roligt och skönt att komma bort lite. Det behövs emellanåt + att jag vill träffa min underbara familj där uppe.

Lägger upp bilder på shoppingen från igår och i förrgår alldeles strax.

Puss!

Tisdag 29/3-11

Men hallååå där!

Jag ger det här ett försök till, suget dök upp bara sådär igen! Kommer att försöka skriva varje dag :D so stay tuned!

Vad har hänt då?

Jo, jag har börjat timvikariera på en förskola här i granloholm, fått helgtjänst tillsvidare och sommarjobb på ikea, skaffat kort på ego igen, börjat träna innebandy mer och mer och varit hos mamma. Det är nog det som är värt att berätta känns det som.

Så, idag har jag varit med Sofia. Hon kom och hämtade mig och sedan åkte vi ut till birsta och shoppade ett bra tag. Jag köpte ett fodral till mina innebandyklubbor, vattenflaska, smycken och ljus från ikea. Shoppade även igår med syster och då fick jag med mig en gräddvit kavaj, en svart baströja, en väska och ett par solglasögon! nöjd med alla köp! kan lägga ut bilder när jag har mer tid.

Men nu ska jag åka på innebandyträning! skriver när jag kommer hem.
Puss!