Tisdag 070513

Hej!
 
Har varit allmänt less och trött idag på jobbet, vaknade hur trött som helst och det höll i sig hela dagen... Hatar såna här dagar, men man kan ju inte alltid ha bra dagar såklart. Jobbade 8,5 h i disken och det gick seeegt. Slutade 18 och fick äntligen komma ut i det fina vädret, det har varit sol och varmt hela dagen och så har man fått stå inne och slita i ett varmt diskrum, kul... menmen. Det blev en löptur på 7 km när jag kom hem, riktigt skönt.
 
Är helt slut i kropp och huvud nu så har fallit pladask ner i sängen. Nu är det omladdning inför morgondagens 10-timmarspass på jobbet, suck. På torsdag ska jag vara ledig, därmed basta! 
 
Jag har länge pratat om att skaffa en iphone 5 och häromdagen bestämde jag mig och beställde en. Har äntligen gått med i iphonefamiljen! ska hämta den imorgon efter jobbet, som jag längtar! Lär bli mycket pyssel med den imorgonkväll, finns så mycket nytt att lära och det kommer bli en stor omställning om man jämför med min HTC, förhoppningsvis blir det bara positivt. 
 
 
Godnatt! :)
/Isabelle

Life in pics

Här kommer en rad med bilder från mitt liv.
 
Swedish house mafia i Stockholm (november)
 
 
Pulkaåkning med lillebror
 
Middag med vänner (februari)
 
London (april)
 
 
Hemmafest med bästa vänner
 
Mys i vårvädret med systerdotter
 
 

Long time no see

Hej!
Nu var det längesedan jag var inne på den här bloggen. Kände nu att jag fick ett jättesug att börja blogga igen så jag ger det ett försök.

Det har litegrann sedan sist och det mest nämnbara är nog att jag har flyttat till Timrå, tatuerat mig, varit och sett SHM i Stockholm, sökt till högskola i Umeå och sist men inte minst varit i London med min älskade lillasyster Nina och där gick vi på en One directionkonsert som var grym. Hela vistelsen var summerat riktigt grym, mycket shopping och strosande på Londons gator, har börjat tycka att det inte finns något bättre, älskar London och att resa!

När jag nu är inne på resor så har jag en till inplanerad om mindre än en månad, närmare bestämt 3 juni. Då far jag, Gonzan, Sara och Saras syster till Paris!!! har alltid varit lite av en dröm för mig att åka dit så det ser jag verkligen fram emot. En vecka efter vi varit där drar jag på nästa äventyr vilket blir SUMMERBURST i Stockholm. Juni kommer bli bäst!

Annars jobbar jag bara järnet på IKEA för tillfället, det blir mest varje dag. Men jag måste ju tjäna pengar så! Jobbade stängning till 20.30 idag så är helt slut nu och imorgon kör jag på igen med ett pass på 8,5 h.

Ja, man kan ju nästan säga att livet leker!

Syster Nina i London