Fredag 31/8-12 i vännäs

Hejsan!
 

Nu är jag i Vännäs hos min mami och syskon. Kom hit igår (torsdag) efter att ha åkt tåg till Umeå för första gången, det var lite spännande. Så bra att man kan åka tåg hit, det går mycket snabbare!
 
Idag har vi inte gjort något speciellt hittills förutom att promenera med Bobby och hängt lite hemma. Jag och lillasyster ska ut på en löptur om ett tag när det slutar regna så mycket, måste motionera även här. Ska ta och spela lite pingis också. 
 
Nu är det 2 dagar kvar till Spanien och värmen! :D 
 
 

Tisdagkväll 28/8-12

God kväll! 
 
Är helt slut nu efter att ha tränat och varit igång hela dagen. Men en bra dag blev det, känns som att jag hunnit med mycket. Träningen gick superbra, började med crosstrainer 15 min och sedan gick jag på ett bodypumppass. Nya skorna var kanonbra, kändes verkligen lätt att träna i dem. Det är så skönt att ha kommit igång, ska försöka springa någon gång när jag är i Spanien också, men vi får väl se hur det blir med den saken hehe. 
 
Tjejerna har som sagt varit här ikväll och vi har haft jättemysigt. Vi åt morötter, gurka och dipp, det är gott att vara nyttig ibland också. Svenska hollywoodfruar gick på tvn så vi kikade på det, dem är ju så himla korkade, speciellt Maria haha. Man vill bara banka in lite vett i skallen på dem men då skulle det ju inte vara roligt. 
 
De åkte hem för ett tag sedan så nu är jag själv, tänkte se på lite Pretty little liars och sedan gå och lägga mig. Ska upp vid 8 imorgon för att åka ut på Öjestrand och spela golf, eller ska slå lite bollar då jag aldrig har spelat förut, men det ska bli skoj. Har också fått tid hos tandläkaren imorgon så ska vara där 11.30, sen blir det tvättning, troligen umgås lite med syster och Lea och packning på kvällen inför torsdagens resa till Vännäs. Det blir fullt upp alltså, så måste vara utvilad känner jag.
 
Godnatt från mig
 

Frukost på Stenstans bageri med Matilda och Amanda

 

Mina nya älsklingar!

 
Underbaringar

Tisdag 28/8-12

Hallådär! 
 
Vilken bra dag det har varit hittills! Imorse åt jag frukost med Matilda och Amanda på stenstans bageri, supermysigt var det. Sedan gick vi på stan ett tag och jag fick med mig ett par nya träningsskor. Var bara hemma en stund innan jag åkte iväg med Gonzan på birsta där vi åt lunch och kikade litegrann. 
 
Kom hem för bara en stund sedan. Laddar om för att gå ner och träna, kondition och bodypump blir det idag. Ska bli så kul att inviga nya skorna :D Är så peppad för att träna numera, det får en att må så bra. 
 
Ikväll kommer Anna, Michaela och Gonzan hit för lite myspys. Måste umgås lite innan man blir borta ett tag. 
 
Nä, gymmet here I come! 
 
 

Boda borg 27/8-12

Hejsan!
 
Min första semesterdag (i alla fall 4 timmar av den) har jag spenderat på boda borg med Sofia och Cricke, vi hade superskoj och kämpade på som bara den. Det resulterade i att vi blev questmasters, vilket betyder att man ska klara alla banor inom 4 timmar och det gjorde vi :D blev så löjligt glad! Nu blir det ett återbesök om någon månad innan de stänger, för eftersom man är stammis så får man en gratisgång, inte helt fel. 
 
Vi kom därifrån vid 2 ungefär, sedan åkte vi och växlade pengar till Spanien. Nu är det verkligen nära, blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på det. Lämnade dem och gick hem efter det och började städa. Så det är vad jag har hållit på med i 2 timmar nu, tråkigt men behövligt. Om ungefär 1 timme ska jag gå ner till gymmet och köra crossfit med Matilda. Men först tänkte jag vila litegrann. 
 
Fick en t-shirt i pris på boda borg

Söndagsmys 26/8-12

Det blev en riktig slapparkväll för mig framför dator/tvn. Skulle egentligen ge mig ut på en springtur men det har ju regnat och åskat så väldigt så jag struntade i det. 

Har istället kollat mycket på vad jag ska söka för program nästa år då det är dags för mig att börja plugga. Har nästan bestämt mig för att jag vill till Umeå. Då blir det antingen sjukgymnast, idrottsvetenskap eller tränarprogram med inriktning idrott. Är helt inne på att jobba med människor och kroppens funktioner, samt hälsa. Det är områden jag verkligen skulle trivas att jobba inom. Är egentligen väldigt sugen på att börja plugga nu snart men jag väntar ett år, måste jobba och tjäna lite pengar först!
 
Söndagsmys med mig själv 

Nu blir det sängen, måste vara utvilad imorgon på Boda borg. Godnatt!

New beginnings

Hejsan!

Nu är det flera månader sedan jag skrivit här. Har inte haft någon som helst motivation till att skriva ut vad jag gör på dagarna osv. men nu genomgår jag en förändring i mitt liv, en nystart kan man nästan säga. Och med det kan denna blogg också bli lite av en nystart.

Jag bor själv för första gången i mitt liv, det känns väldigt ensamt då jag är en otroligt sällskapssjuk människa. Men hittills har det gått ganska bra, kan sova på nätterna i alla fall. Som ni fattar så har jag och min pojkvän gjort slut och det är riktigt jobbigt just nu men det blir bättre med tiden. Det är bara att ta en dag i taget och kämpa på.

Det kunde inte sitta bättre med semester just nu, jobbade min sista dag på 3 veckor idag och nu känner jag mig fri! har jobbat hela sommaren nästan nonstop så är helt slut.

Ska till boda borg imorgon med Gonzan och Cricke, det är så himla roligt att springa där och kämpa sig igenom alla banor! Sedan måste jag förbereda för resa, tvätta, växla pengar osv. för på torsdag åker jag till Vännäs och är där tills på måndag morgon då jag får upphämtning för att åka vidare till Skellefteå och därifrån flyga till Spanien, uuuuuunderbart! :D att det bara är en enstaka vecka kvar. Den här resan är precis vad jag behöver just nu.

Åskan bullrar och regnet öser ner utanför fönstret just nu och jag sitter inne i min lägenhet och bara myser med ljus och musik.


Me and my partner in crime