Fredag 2/3-12

Hejsan!

Den här dagen har varit riktigt bra! För det är faktiskt så att jag har blivit BILÄGARE till en mörkgrön VW passat :D äntligen hittade jag en vettig bil som inte kostade alltför mycket. Är så glad, har kört runt mest hela dagen idag :D det känns så befriande!
Tog en sväng och hälsade på syster på dagen där det blev fika, surr och yatzyspel. For sedan vidare till pappsen där jag blev bjuden på middag, var där till typ 21 då det blev hemgång.
Sitter och kikar på One tree hill avsnitt från den nya säsongen, börjar alltid gråta till det och det är sååååå bra. Älskar OTH! ♥

Party at 99 problems

Hade sjukt roligt i lördags på festen, har inte haft så roligt på riktigt länge faktiskt. Riktigt galen men inte så suddig kväll! Tog nån bild med mobilkameran, har ingen annan för tillfället.
Gonzan och Anna my babes
Bror och syster!

Torsdagkväll

Hejsan!
Det var supermysigt med tjejerna förut då vi åt middag på Tant Anci & fröken Sara, satt och surrade i typ 2 timmar! Konstigt nog har vi alltid mycket att prata om :) Åt en god sallad och drack te. Gick sen direkt därifrån upp till Höglunda för innebandyträning. Den var helt okej, hade en udda men rolig uppvärmning och sedan tränade vi mycket skott.
Har nyss ätit nudlar, de va möms! Är rätt uttråkad men orkar inte göra så mycket heller för den delen. Blir nog lite läsning snart, för tillfället läser jag Vampire diaries-böckerna, det är inte alls som i serien vilket gör mig lite irriterad men det är bra ändå :)

Torsdag 1/3-12

Hejsan!
Nu har jag inte skrivit på en vecka, sorry! Har mest varit ledig dom här dagarna faktiskt... spelade match i Söderhamn i lördags, förlorade stort men ett mål fick man åtminstone göra! Kvällen fortsatte med en jätterolig fest som ledde till en rejäl bakfylla på söndagen, men det var det värt! Så var hemma hela dagen då och gjorde inte mycket vettigt. I måndags hängde jag med min syster på birsta och på kvällen blev det träning på gymmet. Tisdagen bjöd på serietittande, promenad och jobb i 4,5 h och slutligen igår blev det träning, promenad med efterlängtade vänner, fika på waynes och filmtittande med älskling på kvällen. Nu har jag nog fått med allt tror jag!
Den här dagen har jag ägnat åt tvättning och städning hittills, om ett tag ska jag bege mig till stan för att träffa Sara och Gonzan över en middag, skojsigt! :) Ikväll blir det innebandyträning också!