Tisdag 4/9-12 I Spanien

Heeejsan från ett soligt och varmt Spanien!
 
Kom hit till Celrá (by utanför Girona där Sofias pappa bor) igår vid 5-tiden, flygningen gick bra trots väldigt mycket turbulens. Det första vi gjorde var att åka och storhandla massa mat m.m. Sedan var vi bara här hemma hos Sofias pappa och åt mat, kikade på tv och spelade kort tills vi gick och la oss.
 
Idag började vi med att gå på en marknad i Girona, jag hittade ingenting men de andra 2 köpte lite smått och gott. Vi fortsatte in i stan för lunch på en superbra restaurang, mycket god mat! Gick vidare och strosade lite på gatorna och köpte även magisk glass på Dino.
 
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt en stund bara. Sedan ska vi iväg till Girona igen och ta en titt i ett köpcentrum :) imorgon blir det Palamos, sol och bad, läängtar!

10 timmar kvar!

Godkväll! 
 

Det har inte varit en sån händelserik dag idag, har mest tittat på film/tv, packat, druckit kaffe, promenerat och målat naglarna. Det pirrar jättemycket i min mage just nu, är lite nervös över att flyga imorgon. Om ca 10 timmar kommer Sofia och Cricke hit och hämtar upp mig, då börjar resan. De börjar åka redan kl 3 inatt om allt går enligt planerna och 11.25 imorgon lyfter vi och lämnar kalla Sverige. Så sköööööönt!
 
Kollade på Fear factor usa förut, förstår inte vad folk kan gå med på att göra för pengar. Skulle aldrig äta blodiglar, kackerlackor, grisblod/ögon, fiskinälvor (ja, säg vad de inte stoppar i sig i det programmet!) frivilligt. Det är otroligt äckligt och jag höll uppriktigt på att spy när jag såg det. Men ändå vill man titta, helt sjukt. 
 
Ja i alla fall, ska nu umgås med mina systrar lite innan det är läggdags! Skriver antagligen i Spanien nästa gång. 
Ciao! 
 

Packning är i princip klar

 


Söndag 2/9-12

Godmorgon!
 
Klev upp för en liten stund sedan, sov lite längre idag. Har träningsvärk i benen sedan joggingturen igår, bra att det tog. Igårkväll blev det promenad med Bobby, kortspel och film. 
 
Har massa att göra idag känns det som, men egentligen är det inte så mycket. Ska packa om litegrann och måla naglarna. Ska även ta vara på tiden och umgås med familjen så mycket som möjligt. Imorgonbitti runt 6-7 kommer dem och hämtar mig och då ska jag vara redo. Börjar få lite resfeber nu, men det ska bli hur roligt som helst och dessutom skönt. 
 
Ha en bra dag! 

Lördag 1/9-12

Hejsan!
 
Nu är hösten officiellt här, vi har gått in i september månad och det känns väl sisådär. Det som är bra är att jag inleder den med att åka utomlands, får förlänga sommaren som inte varit egentligen. 
 
Fick med mig båda mina systrar ut på jogginturen igår, det var skönt men vääääldigt blött med tanke på att det regnar hela tiden här. På kvällen hade vi myskväll här hemma med lite musiklek och filmtittande. 
 
Imorse tog jag, Nina och Jimmy tåget in till Umeå för att kika litegrann. Det blev typ inge shopping för min del, men lunch åt vi och sedan åkte vi hem. Ska jogga om ett tag, måste bara samla krafter för att ge mig ut i regnvädret och  bli blöt igen.