Lördag 13/8-11

Hejsan!

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, bytte pass med Sara idag så jag fick vara i kassan, det gick jättebra. Vi byter även imorgon så då ska jag vara i bistron till stängning! Älskar att vara i bistron :D

Hade en mycket rolig kväll igår förresten! Vi tjejer samlades på Jack's bar, beställde lite dricka och sedan maten som vi fick vänta på i typ en timme... men det var mödan värt för det var så himla gott, har inte ätit så god mat på länge alltså. Så ett tips, ät Grilled Chicken med klyftpotatis och Jack-danielspepparsås på Jack's bar! Trodde aldrig att de skulle ha så god mat för att vara typ en "pub" men jag vart riktigt nöjd. Efter en stunds surrande och toabesök vandrade vi vidare ner till drakbåtsfestivalen och handlade lite godis, drog hem för att sova runt 12, började trots allt 8 idag.

Ikväll är en myskväll med Stefan inplanerad, vet inte när det hände sist faktiskt med tanke på att vi aldrig är hemma samtidigt... så det ska bli kul, lär väl se någon film och planera lite inför Rhodosresan som det är 22 dagar kvar till nu!

Ha en bra kväll!
/Belzo


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar